Een idioot weet vaak meer dan je denkt

Blog

Verlichting en lampen online bestellen

Ben je op zoek naar verlichting en lampen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij ons kan je terecht voor de beste autolampen, led verlichting, werklampen, motorkaplampen, kentekenplaatverlichting, breedtelichten, markeringslampen en nog veel meer. Het grootste assortiment is afkomstig van Philips. Van Philips bieden wij vooral autolampen, maar ook enkele werklampen en een motorkaplamp aan.

Welke verlichting en lampen heb je nodig?

Ook op het gebied van transport- en aanhangerverlichting of vrachtwagenverlichting kan je een groot assortiment van het merk Tip-It vinden. Dit merk heeft vooral handige producten om veiliger te kunnen werken of te rijden. Wij leveren bijvoorbeeld ook spanbanden of aanhangernetten van Tip-it, zodat je zo veilig mogelijk de weg op kunt met een lading. Als derde populaire merk op het gebied van verlichting en lampen bieden wij het merk AMiO aan. Voor een relatief lage prijs bestel je al een zeer krachtige werklamp voor maar zo’n €25,- per stuk.

Het is erg belangrijk om goedwerkende verlichting te hebben. Tijdens het klussen, maar ook op de weg of tijdens het rijden voor je eigen zicht. Je bent goed zichtbaar voor medeweggebruikers of jouw werkplek is uitzonderlijk goed verlicht, dat is nogal belangrijk om ongelukken te voorkomen. Op het gebied van verlichting en lampen bieden wij een breed assortiment aan.

Gratis bezorging

Woon je in Twente, dan heb je als voordeel dat wij jouw bestelling gratis bij je thuis bezorgen. Dit doen wij kosteloos binnen 48 uur. In heel Nederland, België en Duitsland gelden onze reguliere verzendkosten voor dit specifieke land. Daarbij geldt: voor 15:00 besteld, dezelfde dag nog naar jou op de post. In onze webshop kan men met de meest gebruikte betaalmethoden van Nederland, België en Duitsland betalen. Dit heeft als voordeel dat je gewoon met je eigen vertrouwde betaalmethode kunt betalen. Wel zo fijn. Bestel jouw verlichting en lampen voordelig en snel in onze webshop.

Verlichting en lampen heb je natuurlijk in allerlei soorten en maten. Sinds 1982 leveren wij onze producten hoofdzakelijk aan autobedrijven, maar ook aan de agrarische sector en industrie. Ook partiuclieren weten ons goed te vinden. Bestel snel en makkelijk online. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in Delden. Tot snel!

Previous Article

Kwalitatieve zorg en expertise in beweging

Next Article

Technologie en IPTV: Hoe ze samenkomen voor een superieure kijkervaring

You might be interested in …